Påskägg

Tollered scoutkår har en massa spännande verksamhet för barn och ungdomar. För att kunna fortsätta med det behöver vi få in pengar till kåren. En inkomstkälla för Tollereds scoutkår är när vi under februari och mars säljer påskägg. Äggen är en bra gåva till både barnen, släktingar, anställda och inte minst till dig själv!

Det finns ägg med ca 3 hg godis och ägg med ca 3 kg godis i att välja mellan. Äggen är fint packade tillsammans med din personliga (eller kanske hemliga) hälsning och levereras innan påsk.

Nytt för i år är att du kan betala via Swish! Numret och vidare instruktioner hittar du på lappen nedan som heter ”Beställning påskägg privat 2017″

Vill du beställa ägg av oss? Om du känner någon i kåren är det enklast att kontakta hen. Det går också bra att maila din beställning till elisabeth.arva@telia.com. Se till att skriva alla de uppgifter som behöver fyllas i på lappen nedan. Vi behöver ha din beställning senast den 22 mars. Vi kan leverera i Lerums kommun och i Alingsås.

Mer information finner ni på de bifogade lapparna.